You don’t stop riding because you’re getting old, but you get old when you stop riding.

[solved]Problem posting in Firefox

Share
avatar
GollyGosh
Laser Shark
Laser Shark

Posts : 197
Location : Grimsby, Lincolnshire

Solved [solved]Problem posting in Firefox

Post by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 11:53 am

Houston, we have a problem - with Firefox

Posting on the forum using Firefox, the menu buttons have gone AWOL and shows a list instead which doesn't do anything.



Works correctly in Chrome


Last edited by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 4:04 pm; edited 1 time in total
avatar
Jameshambleton
Moderator
Moderator

Posts : 2788
Location : Bedale, North Yorkshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by Jameshambleton on Wed 06 Dec 2017, 11:57 am

Just had a look on my firefox (latest version) and everything appears fine for me
avatar
GollyGosh
Laser Shark
Laser Shark

Posts : 197
Location : Grimsby, Lincolnshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 12:37 pm

Mines the latest too, v57.0 Firefox Quantum



Just realised that some options still work but not all
avatar
teamster1975
Admin
Admin

Posts : 2560
Location : Woking, Surrey

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by teamster1975 on Wed 06 Dec 2017, 12:47 pm

I'm using FF 57.01 as my main browser and all seems ok, are you running Noscript or Adblock? If so it may be worth checking for any blocked items. Has this happened all of a sudden or been going on for a while?
avatar
GollyGosh
Laser Shark
Laser Shark

Posts : 197
Location : Grimsby, Lincolnshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 1:08 pm

Adblock paused and page refreshed and problem still there.

Haven't posted since FF upgraded to the new faster version.  It is saying it is up to date with 57.0 (on Win 7 32bit) but you're running 57.1 ?? perhaps they are rolling out a fix...

Not a problem I have Chrome so can use that.  I'll keep checking and update if and when it's working again Smile
avatar
Jameshambleton
Moderator
Moderator

Posts : 2788
Location : Bedale, North Yorkshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by Jameshambleton on Wed 06 Dec 2017, 1:19 pm

57.0 64bit is what I checked on and I'm running adblock
avatar
GollyGosh
Laser Shark
Laser Shark

Posts : 197
Location : Grimsby, Lincolnshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 1:37 pm

Perhaps it's just me.

I've got another laptop, PC and a Win tablet I can check at some point.

At least it's not effecting everybody Smile
avatar
teamster1975
Admin
Admin

Posts : 2560
Location : Woking, Surrey

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by teamster1975 on Wed 06 Dec 2017, 1:45 pm

I wonder whether it is the 32bit version that has issues, I'm on 57.01 64bit running Adblock plus and Noscript, no issues.
avatar
GollyGosh
Laser Shark
Laser Shark

Posts : 197
Location : Grimsby, Lincolnshire

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 4:02 pm

Tried on a win10 32bit tablet and FF u/g to latest 32bit version 57.0 and working normally.

Now on a win7 32bit pc and FF u/g to latest 32bit version 57.0 and working normally.

So I guess the problem is mine alone.

Update:
Back on the original laptop

I shouted at the screen and threatened it with a fate worse than death and all is now working again!

Actually I refreshed Firefox back to factory settings removing all add-ons and settings


Last edited by GollyGosh on Wed 06 Dec 2017, 4:52 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Update)

Sponsored content

Solved Re: [solved]Problem posting in Firefox

Post by Sponsored content


    Current date/time is Thu 18 Oct 2018, 3:38 pm